es logo white

Dolgozz velünk

Legyél a Mentorunk!

Nézd meg a videót és ha tetszett válassz a csomagjaink közül.

Emeljük együtt a tudatosságot!

Segíteni szeretnénk neked! Sokkal jobb együtt közösséget építeni és értéket teremteni. Közösen erősebbek vagyunk. Az Érzelemsuli egy olyan platform, ahol értékteremtő, szemlélettranszformáló embereket hozunk össze, és célunk, hogy maximálisan támogassuk minden mentorunkat, hogy minél szélesebb célközönséghez juthasson el az üzenete és a legjobbat hozza ki magából.

Ha Te jól vagy és jót csinálsz, akkor ez sok ember számára lesz nagyszerű dolog.

ESZKÖZTÁR

Az Érzelemsuli e-learning platformját és marketing rendszerét tudod használni jelenleg, folyamatosan növekvő közösség mellett. Ez a rendszer egy igen népszerű és széleskörben elterjedt platformra épül, ami sok lehetőséget ad személyreszabásra. Ez most a jelen.

LEHETŐSÉGEK

A jövőben, ahogy fejlődik az Érzelemsuli, úgy fog újabb és újabb eszközöket kínálni számodra, amikkel hatékonyabban és sikeresebben érheted el a célközönségedet. Akár az igényeidet, elképzeléseidet is megfogalmazhatod, hogy mi tenne Téged sokkal eredményesebbé a küldetésed megvalósításában, így segítesz nekünk is és közösen formáljuk a célokat.

webdesign

MINDEN EGY HELYEN

Levesszük a válladról a terhet!

Van egy kész rendszerünk. Több, mint egy évtizedes tapasztalatunk a marketingben, értékesítésben és a webfejlesztésben. Tudjuk, mivel lehet megszólítani az embereket, hogyan érjük el őket, milyen egy sikeres weboldal, vagy épp milyen egy jó oktatóanyag. Hogyan néz ki egy hatékony marketing stratégia, ami bevételt termel.

Nem kell a grafikussal, a webfejlesztővel,  és a marketingessel külön-külön szerződni, foglalkozni. Megértetni velük, hogy mi néz ki a rendszerben. 

TE + AZ ÖTLETED + MI = ENNYI ÉS MÁR MŰKÖDIK IS.

 

wp
divi 2
aweber
mailchimp
woocommerce logo

LÉPJ AZ ÁLMAID FELÉ…

…hogy elérjenek, akiknek szüksége van rád!

Eljött az ideje, hogy…

MEGFELELŐ  ÜGYFELEKET SZEREZZ!

NE A KÖZÖSSÉGI OLDALKRA ÉPÍTS!

A weboldaladon szerzett ügyfeleket senki nem veheti el!

Nézd meg a csomagjainkat, amit akár magadra is szabhatsz!

Tudsz azonosulni velünk? Ha igen, ez szuper! Ám fontos tudnod, hogy az együttműködésünk feltétele, hogy mi is tudjunk azonosulni veled. Sajnos nem mindenkivel tudunk együtt dolgozni. Ez természetes, hisz nem mindenkivel vagyunk egy hullámhosszon. Ez azt jelenti, hogy ha nyugodtan rendeld meg azt a csomagot, ami számodra  szimpatikus, ám a tisztánlátás kedvéért tudd, hogy előfordulhat, hogy nem fogunk tudni együttdolgozni minden területen. Bizonytalan emiatt ne legyél! Ha az élet ide terelt, annak oka van 😉

Ajánlatunk

*A feltüntetett árak Bruttó árak ÁFA-t nem tartalmaznak, mivel nem vagyunk szereplői az ÁFA körnek.

RAKD ÖSSZE TE:

Egyedi ajánlatra van szükséged?

Egyedi elképzeléseid vannak? Válaszd ki, mire van szükséged, és örömmel adunk egyedi, rád szabott árajánalot. Ha nem találod, amit keresel, akkor is írj bátran, illetve, ha egy szolgáltatásnak csak egy bizonyos elemére tartasz igényt, akkor ezt is tudod jelezni.

webdesign

Business Coaching

Kell egy extra löket, hogy növeld a meglévő vállalkozásod, vagy, hogy megvalósíts egy új ötletet? Talán most indulnál el az üzleti életben? Támogathatlak, hogy elérd a céljaid!

 

 Ár: 35.000 Ft/alk

E-product készítése

60 perces felvétel (webinárium/e-learning/egyéb) utómunkával: vágás- fényezés-zene-feliratok- logo-effektezés jogtisztán + audió verzió. Utána a Te oldaladra kerülhet fel vagy igény esetén az Érzelemsuli.hu-ra, aminek a feltételeit külön egyeztetjük majd.

 

Ár: 90.000 Ft-tól

Grafikai munkák

Weboldal arculat tervezés, logó készítés, digitális és nyomdai tervezés.

 

Ár: 20.000 Ft-tól

Marketing Mentorálás

Ki a célközönséged? Mi a marketingstratégiád? Milyen weboldalra van szükséged? Milyen eszközök kellenek a weboldaldra? Stb…

Ár: 25.000 Ft/alk

Weboldal készítés

Mobilbarát, SEO optimalizált, feliratkozó gyűjtő automata rendszerrel ellátott weboldal. Általad választott domain név és hozzá tárhelyfelület. Weboldal arculati tervezéssel, amit használhatsz a Brandépítéshez.

 

Ár: 180.000 Ft-tól

Hirdetési kampányok

Organikus és fizetett hirdetési kampányok létrehozása, kezelése, tanácsadás. (Adwords/ TikTok/ Instagram/ Facebook/ Linkedin ) 

 

Ár: 30.000 Ft/hó-tól

GY.I.K.

Miért kell, hogy megismerjünk?

Sokfélék vagyunk és sokféleképp gondolkodunk, ez egy csodálatos dolog, ám vannak értékek, amikhez ragaszkodunk. Ez határozza meg az Érzelemsulit és a benne tevékenykedőket. Ezért fontos, hogy egy hullámhosszon legyünk. Nem számít, hogy nem vagyunk egyformák, nem ugyanazt szeretjük, az számít, hogy az Érzelemsuli értékeivel összhangban lévő mentorokkal tudunk együttdolgozni.

A közös munka folyamata:

Ha elfogadtuk a jelentkezésed, felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy online videós felületen, esetleg személyesen. Ott egyeztetjük a szükséges részleteket, interjú időpontot és elindulhat a közös munka.

Szerzői jogok

Minden, amit elmondasz a tiéd, mi csak segítűnk a felvétel elkészítésében, a népszerűsítésben. A tartalom a te felelősséged és a te szellemi tulajdonod. Az Érzelemsuli.hu és a mögötte álló vállalkozás sosem fog igényt tartani a Te tulajdonodra.

Támogatás

Segíteni szeretnénk neked! Közösséget építeni és értéket teremteni, ezt együtt sokkal jobb megtenni. Közösen erősek vagyunk. Az Érzelemsuli.hu egy olyan platform, ahol értékteremtő, szemlélettranszformáló embereket hozunk össze, és célunk, hogy maximálisan támogassuk minden mentorunkat, hogy a legjobbat hozza ki magából. Ha Te jól vagy és jót csinálsz, akkor ez sok ember számára lesz nagyszerű dolog.

A megrendelés menete

Válaszd ki, mire van szükséged! Ha kérdésed van, bátran keress, hogy segíthessünk! Ha megvan, mit szeretnél, akkor pontosan töltsd ki és küld el a megrendelőt. 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a további teendőket és meg is kezdődik a munka.

Hogyan dolgozunk együtt?

Következetesen és precízen szeretünk dolgozni. Rövid, de tervezhető határidőkkel, amihez fontos, hogy minden információ, szükséges anyag, vagy tartalom rendelkezésre álljon. A határidőket tartjuk, és ha ez nem így lenne, akkor „kötbért” fizetünk, tehát olcsóbb lesz a választott szolgáltatásod. Viszont ezt elvárjuk az Ügyfeleinktől is, és kötbért számolunk fel, ha áll a munka. Ezeket a szerződés szabályozza. A cél, hogy minél hatékonyabban és dinamikusabban tudjunk együtt dolgozni, tervezhető időkereten belül, ami általában véve 2-4 hetet jelent, szolgáltatástól függően.

Mit várunk a bemutatkozóban?

Mivel foglalkozol?

Miért tartod magadat értékesnek, különlegesnek?

Mi motivál?

Mi a legnagyobb kihívásod?

Néhány mondatban írd le röviden az ideáig vezető utad számodra legfontosabb elemeit!

Hol leszel öt év múlva?

Mi az ami megszólított? (Miért választanál minket?)

 

 

MEGRENDELŐ ŰRLAP

Vállalkozás adatai

Választott csomag

Rakd össze (árajánlat kérő - a megrendelés gomb, nem minősül ebben az esetben megrendelésnek)

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Szabályzat